CHERCHEZ LA FEMME

Cherchez la Femme (Chris Mazarese en Geert Hanssens) won in 2000 de Nekka-nacht wedstrijd. In datzelfde jaar waren zij ook finalist in de Baccara-beker voor de provincie Vlaams-Brabant onder het deskundige meterschap van Jo Lemaire.
En nu … Chris Mazarese en Geert Hanssens, nodigen een aantal sterke muzikanten uit met wie ze de Cherchez la femme nummers bewerken tot kleine en grote juwelen in de Nederlandse en Franse taal. Chris kan als de beste een publiek in beweging krijgen, zowel in hart, nieren en verstand. Verhaal en genieten zijn prioriteiten in elke song die ze schrijven! Eigen nummers én eigenzinnige bewerkingen van de blijvers in de kleinkunst houdt hen passioneel bezig!

Geert Hanssens: gitarist en liedjesschrijver, componist van de grote “Anne-hit” van Clousseau. Letterlijk én figuurlijk dé “grote” man achter Cherchez la femme.
De laatste jaren is Chris Mazarese druk bezig geweest in allerlei projecten: Yumbalaya, een country-project met Nathalie Delcroix en Eva De Roovere. Zij was frontvrouw in Trio Comiso, een programma rond de zanger Adamo, in Trio Aswat, Tandem/Tandem en drijvende kracht achter Theater Tuinhuis.
Band
Guy Remmerie: percussie
Benoit Vlieghe: bass
Guy Puyneers: accordeon/toetsen

CLF is opgenomen in het aanbod Podiumkunsten. Boek CLF tegen de subsidievoorwaarden vermeld op de website www.aanbodpodium.be

Go Back